Başkan Sözen`in Minik Konukları

Gelecekte çocuklara bırakılabilecek daha güzel bir Manavgat`ı yaratabilmek amacıyla projeler üretip hayata geçiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,her fırsatta da çocuklarla bir araya gelerek zaman geçirmeye özen gösteriyor.

Başkan Şükrü Sözen,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın yaklaştığı şu günlerde de sık sık çocuk konuklarını ağırlıyor,onlarla uzun uzun sohbet ediyor.Başkan Sözen`in son konukları da Çağlayan İlköğretim Okulu 4 E, 4 G ve 4 H sınıflarının öğrencileri oldu.Önce 4-E sınıfının öğrencileri ziyaret ederek,``Yerel Yönetimler`` dersini Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile birlikte işledi.

Öğrencileri toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen,kendisine yerel yönetimlerle ilgili olarak yöneltilen soruları tek tek yanıtladı. Başkan Sözen,ertesi gün de 4-G ve 4-H sınıfından gelen toplam 89 öğrenciyle Belediye Meclis Toplantı Salonu`nda bir araya geldi.Öğrenciler temsili olarak Belediye Başkanı, katip üye, meclis üyeleri ve belediye birim müdürlerinin oturduğu koltuklara oturdular.

Başkan Sözen`e belediye yönetimi, projeler, genç ve çocuklara yapılan yatırımlar ve özel hayat ile ilgili sorular soran öğrenciler cevaplarını da tek tek aldılar.Sözen ve öğrenciler daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.Başkan Sözen belediye başkanlığı kapılarının çocuklara her zaman açık olduğunu söyledi.