Başkan Sözen`den Üç Aylar Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN Üç Aylara Girilmesi Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

Recep ayı ile başlayıp Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan Ayı ile son bulan toplumumuza rahmet ve bereket getiren üç aylara girdik.

Yaşamımızda yeni bir heyecan ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler,ailemize, çocuklarımıza,vatanımıza ve Allaha karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta,yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır.

Üç Aylar geçmişin muhasebesini yaparak,geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir imkândır.Dinimizin bizden ısrarla istediği;barış,hoşgörü,kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini,insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesini sağlamak görevimiz olmalı.Bu mubarek günlerde hayatımızda yeni sayfalar açarak,kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli,hoşgörü,sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatıp,anne babamız,eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz.

Sosyal barışın en güzelinin yaşandığı Manavgat`ımızda bu yaşam tarzı, birlik,beraberlik ve kardeşlik duyguları fazlasıyla mevcuttur ve her geçen gün artarak devam edecektir.Bu duygu ve düşüncelerle tüm Manavgatlı hemşerilerimin üç aylarını kutlar, birlik ve beraberlik içinde daha nice ü çaylara sağlık,sıhhat içerisinde kavuşmayı,bütün İslam aleminin ve Türk halkının barış ve huzur içinde olmasını dilerim.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı