Başkan Sözen`den MASİAD`a Ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığı bayrağını devralan Turgay Akar`a yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla `Hayırlı Olsun` ziyaretinde bulundu.

MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Başkanlığı?na seçilince MASİAD Başkanlığı görevinden istifa etmişti. MASİAD Başkanlığı?na ise Turgay Akar getirilmişti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen?e ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy, CHP?li Belediye Meclis üyeleri Erşan Özden, Bülent Özgüven, Ramazan Taş, Osman Tümbül, Sema Ecevitoğlu, Hasan Öğrekçi ile AK Partili Belediye Meclis üyesi Derya Kaya da eşlik etti. Belediye heyetini, MASİAD Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyeleri birlikte kapıda karşıladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Turgay Akar?a yeni görevinde başarılar diledi. Yeni Başkan Turgay Akar, Başkan Sözen ve belediye heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen?in Sivil Toplum Örgütlerine her zaman destek verdiğini belirten Turgay Akar, bu desteğin kendilerini her zaman olumlu yönde etkilediğini anlattı. Akar, Manavgat`ın son dönemde sürekli gelişip güzelleştiğini de belirterek, belediyenin kentteki olumlu çalışmalarından dolayı Başkan Sözen?e teşekkür etti.

Akar,``Başkanımızın sivil örgütlere bakış açışı her zaman olumlu olmuştur. Bizlerin çalışmalarında her zaman yer almış, bizleri yol açmıştır. Çalışmalarımızda belediyenin varlığını hissetmek önemli.Bundan dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.Ayrıca Manavgat`ta son dönemde hızla yapılan belediye çalışmaları da hepimizi memnun ediyor. Başarılı çalışmaların devamını diliyoruz``dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de,MASİAD`ın Manavgat`ta önemli bir misyonu üstlendiğini ve pek çok konuda başı çektiğini dile getirdi.Kentin geleceğini oluşturacak projelerde değerli işadamlarıyla fikir alışverişinde her zaman bulunduklarını da belirten Başkan Sözen,olumlu ilişkilerin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.Başkan Sözen, ziyarette MASİAD Yönetim Kurulu üyelerinin kentle ilgili sorularını da yanıtlandırarak yaklaşık 1.5 saat boyunca işadamlarıyla fikir alışverişinde bulundu.