BAŞKAN SÖZEN YENİ YILI HUZUREVİ’NDE KARŞILADI

BAŞKAN SÖZEN YENİ YILI HUZUREVİ’NDE KARŞILADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yeni yılı, Huzurevindeki büyükler ile karşıladı. Ailesi ile birlikte yeni yılda Huzurevini ziyaret eden Başkan Sözen, büyüklerin ellerinden öperek yılbaşı hediyelerini takdim etti.

Başkan Sözen, eşi Hatice Sözen, çocukları İbrahim ve İrem Sözen ile birlikte yeni yıla Manavgat Belediyesi Huzurevi’ndeki büyükler ile birlikte girdi. Koca çınarları yılbaşında yalnız bırakmayan Sözen ailesi, büyüklerin ellerini öperek, yeni yıl hediyelerini takdim etti. Huzurevindeki büyükler ise Başkan Sözen’e kendi elleriyle hazırladıkları rölyef tabloyu hediye etti.

sukru sozen- huzurevi (2)

“ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

Başkan Sözen ve ailesi ile hoşça vakit geçiren Huzurevi sakinleri, gerçekleştirilen organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Gecenin sonlarına doğru büyükler oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi. Eğlence ve ikramlar ile devam eden gecede yeni yıla hep birlikte girildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “ Yeni yıla Manavgat Belediyesi Huzurevimizdeki büyüklerimizi, ailece ziyaret ederek girmenin mutluluğunu yaşadık. Büyüklerimizin ellerini öptük, onların bizim için hazırladıkları hediyeleri büyük sevinçle aldık. Manavgat Belediyesi Huzurevimizdeki koca çınarlarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyor, yeni yıllarını en içten dileklerimle tekrar kutluyorum. Onlar bizim başımızın taçları ve iyi ki varlar” dedi.

sukru sozen- huzurevi (3)

sukru sozen- huzurevi (11)

sukru sozen- huzurevi (9)

Tarih: 02.01.2019