Başkan Sözen Sorunların Çözümüne Talibiz

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,belediyedeki yoğun iş temposunun yanı sıra yerel seçimlere yönelik çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Manavgat`ın Gündoğdu, Çolaklı ve Evrenseki Beldeleri`ndeki esnaf ziyaretlerini tamamlayan Başkan Sözen, son iki gündür de Ilıca Beldesi`nde turizme yönelik hizmet veren Kumköy esnafını ziyaret ediyor. CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, belediye meclis üyeleri ve parti yönetimi ile büyük bir uyum içinde gezilerini sürdüren Başkan Sözen, esnaf tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanıyor. Karşılarında Başkan Sözen`i gören esnaflar, sorunları aktarıyor, çözümü konusunda destek istiyor.

Ilıca-Kumköy`deki esnafların her biriyle uzun uzun dertleşen Başkan Sözen, ``Büyükşehir Yasası ile Manavgat büyüyecek. Her bir beldemiz birer mahallemiz olacak. Yeni yasayı bilgi ve tecrübelerimizle en iyi şekilde hayata geçireceğimize inancımız sonsuz. Turizme hizmet veren esnaflarımız başımızın tacı. Bölgelerin sorunlarını az çok biliyorduk. Yaptığımız ziyaretlerle şimdi daha detaylı bilgiye sahip oluyoruz. Halkımızın bize yeniden yetki vermesi halinde bütün sorunların çözümüne talibiz`` dedi.