Barış Suyu Kültür Turizm Sanat Festivali Başlıyor

18.Manavgat Barış Suyu, Kültür Turizm ve Sanat Festivali yarın(5 Temmuz 2013 Cuma)başlıyor. Manavgat Belediyesi, birbirinden ünlü sanatçıların 3 gün boyunca sahne alacağı stadyumda yaptığı hazırlıkları tamamlamak üzere.

Yıldız Yağacak
1 hafta önce 4.Manavgat Motosiklet Festivali`ni düzenleyerek 4 gün boyunca kente canlılık getiren Manavgat Belediyesi,yarın başlayacak 18.Manavgat Barış Suyu Kültür,Turizm ve Sanat Festivaline hazırlanıyor. Belediye ekipleri,şehir stadyumunda,3 gün boyunca devam edecek olan festivale tüm hızıyla hazırlanıyor. Sahne ve festival standlarının kurulumlarının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Festival Korteji Perşembe Pazarı`ndan Başlayacak
Bu yıl Barış Suyu Festivali`nde 5 Temmuz Cuma günü Mehmet Erdem ve Ebru Gündeş, 6 Temmuz Cumartesi günü Kutsi ve Gülşen, 7 Temmuz Pazar günü ise Edip Akbayram ve Volkan Konak sahne alacak. Her yıl renkli görüntülere sahne olan geleneksel Barış Suyu Festival Korteji,yarın(5 Temmuz)Saat 18.00`de Perşembe Pazarı`ndan başlatılacak.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise 7 Temmuz Pazar akşamı Manavgat halkına hitaben bir konuşma yapacak.

Çocuklar Unutulmadı
Her yaştan insana hitap edebilme özelliğini taşıyan Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali`nde çocuklar için de birçok aktivite yapılacak.Her gün saat 18.00-19.00 saatleri arasında Manavgat stadyumunun ön tarafında özel olarak hazırlanacak alanda çocuk aktiviteleri gerçekleştirilecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,tüm Manavgat halkını festivale davet etti.