BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Bahçeşehir Koleji Manavgat Kampüsü öğrencileri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. “Bilim Kahramanları Buluşuyor”un düzenlediği Firs Lego League Turnavası’na katılan öğrencilerle neşeli sohbet gerçekleştiren Başkan Şükrü Sözen, kolej öğrencilerinin katıldığı turnuvalar hakkında bilgi aldı.

“Bilim Kahramanları” tarafından düzenlenen turnuvanın 7 farklı şehirde 20 yerel turnuva ve 1 ulusal turnuva olacak şekilde düzenlendiğini belirten öğrenciler, okullarındaki branş öğretmenleri eşliğinde çalışma gerçekleştirdiklerini ve 7 Mart’ta Afyon da düzenlenecek olan turnuvaya katılacaklarını belirtti. Bu yıl 16.sı düzenlenen turnuvanın teması “City Shaper” (Şehri Şekillendir) olarak belirlenmesinin ardından Bahçeşehir Koleji öğrencileri, bina yangınlarını bir sorun olduğunu ve sorununun çözümünün Airlock System adında bina tasarlayarak çözüm geliştirdiklerini ve turnuvaya bu proje ile katılacaklarını ifade etti. Öğrencilerin ziyaretinden oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Şükrü Sözen ise öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyerek her zaman üreten gençlere Manavgat Belediyesi olarak destek olacaklarını ifade etti.

_NVG8457

_NVG8459