Başkanımızın Babalar Günü Mesajı.

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'in Babalar Günü mesajı:

Türk örf ve adetlerinde, ailede babanın merkezi bir konumu vardır. Evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Çocukların hayata hazırlanmalarında, sosyalleşmelerinde önemli yer tutmaktadır.

Aile anne, baba ve çocuklardan oluşan bir bütündür. Ailede babanın varlığı çocukların özgüven kazanmalarında önemli bir unsurdur. Babası ile çift yönlü ve açık bir iletişim içinde çocuklar hayata ve geleceğe daha güvenle bakacaklardır.

Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. İnsan hayatında babanın rolü, yüz öğretmeninkine bedeldir. Ben de her zaman babamın bana açtığı bu güzel yoldan yürümeye özen gösteriyor, her işimde onu örnek alıyorum.

Babalar gününün, tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babalarını, hatırlamaları, onların gönüllerini almaları ve içindeki sevgi ve saygı bağlarının gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum. Babalar yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır.

Bu vesileyle, tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı