Avşar Spor Kulübünden Sözen`e Teşekkür Plaketi

Manavgat`ta faaliyet gösteren Avşar Spor Kulübü, spora ve sporculara yaptığı katkılardan dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e plaket hediye etti.

Avşar Spor Kulübü Antrenörü Yasin Avşar, kulüp yönetim kurulu üyesi Fatih Hepokur ve geçtiğimiz yıl yapılan Dünya Boks Şampiyonası`nda 5`inci olan boksör Çiğdem Yüksel, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret etti. Başkan Sözen, bu yıl Avrupa Şampiyonası`na katılacak olan Çiğdem Yüksel`e başarılar diledi. Yasin Avşar, Manavgat`ta sporun verilen desteklerle gelişeceğini belirterek her zaman spor ve sporcunun yanında olan Başkan Sözen`e teşekkür etti. Avşar, geçtiğimiz hafta yapılan ilçeler arası kickboks turnuvasını katılımlarıyla destekleyen Başkan Sözen`i her zaman yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını da vurguladı. Daha sonra hazırlanan teşekkür plaketi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e sunuldu.