Başkan Sözen`den Aşureye Davet

Manavgat Belediyesi kentteki toplumsal, birliktelik,kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla aşure günü düzenliyor.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,25 Kasım 2013 Pazartesi günü Saat 12.00`de Cumhuriyet Meydanı altındaki Sergi Alanı`ndaki aşure etkinliğine tüm Manavgat halkını davet etti.

Sözen,``Aşure etkinliğimizde amacımız, barış, dostluk, sevgi mesajlarımızı her kesime iletebilmek.

Manavgat`ımız sosyal barışın yaşandığı en güzel kentlerden birisi. Aşurenin anlamı bizim için çok büyük. Aşurede birden fazla ürün vardır. Ama bir araya gelince o severek yediğimiz aşure olur. Manavgat halkına buradan gelin bir olalım, tek yürek olalım. Aşure etkinliğimizde hep bir araya gelelim. Lokmamızı paylaşalım diyorum``
dedi.