Aşık Veysel Caddesi`nde Köklü Değişim

Manavgat Belediyesi,kentin önemli geçiş noktalarındaki yolları yeniden düzenleme kapsamına alarak iyileştiriyor.

Manavgat Belediyesi,geçtiğimiz aylarda çocukların okullarına rahat ve korkusuzca gidip gelebilmeleri amacıyla kanal kenarına korkuluk ve kaldırım çalışmaları yapılan Aşık Veysel Caddesi`nde yeni ve köklü bir düzenleme başlattı.Çalışma kapsamında Aşağıpazarcı Mahallesi ve Yayla Mahallesi ile Yukarıpazarcı ve Şelale Mahallelerini birbirlerine bağlayan ana arterlerden olan Aşık Veysel Caddesi`nin bozuk olan zeminleri tamamen sıyrılarak zemin iyileştirilmesi yapıldıktan sonra sıcak asfalt çalışması yapılacak.

2 kilometreye yakın olan yoldaki asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra 4081, 4082 ve 4083.sokaklarda da asfalt çalışmaları devam edecek. Böylece Aşık Veysel Caddesi bundan sonra Mehmet Akif, Remzi Güven ve Işıklar Caddesi`nden gelen trafiği en kısa yoldan bağlayan ana ulaşım yolu haline gelecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bölgedeki çalışmaların en kısa süre içinde belediye ekipleri tarafından tamamlanmasına özen göstereceklerini dile getirdi.