MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ANNE BABA TUTUMLARI VE ÇOCUKLA ET

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ANNE BABA TUTUMLARI VE ÇOCUKLA ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Manavgat Belediyesi, daha sağlıklı nesiller yetişmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacı ile “Anne Baba Tutumları Ve Çocukla Etkili İletişim” semineri düzenledi.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, katılımcılara anne baba tutumları ve çocukla etkili iletişim semineri verildi. Manavgat Belediyesi Eğitim Koordinatörü Emine Çataltaş tarafından verilen seminere, Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmenleri de katıldı. Velilerle, çocuğa nasıl davranılması gerektiği, anne baba tutumlarının çocuğun gelişim sürecindeki etkileri ve etkili iletişim hakkında bilgi verilen seminerin sonunda soru cevap yapılarak katılımcıların merak ettiği sorular cevaplandı. Seminer sonunda, tüm katılımcılara sertifika verildi.

_NVG0611

EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, anne baba tutumları ve çocukla etkili iletişimin önemini vurgulayarak, seminere katılan velilere ve semineri düzenleyen ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi olarak, kentimizin bilinç seviyesini arttırmak ve geliştirmek amacı ile eğitimlerin ve seminerlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

_NVG0613

_NVG0593