AİLE VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ 1 YAŞINDA

Untitled-881

AİLE VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ 1 YAŞINDA

Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, Manavgat halkına hizmet vermesinin 1’nci yılını pasta keserek kutladı. Merkezden 1 yılda 1000 kişi faydalandı.

Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, Manavgat halkına hizmet vermesinin 1’nci yılını pasta keserek kutladı. Yıl dönümü kutlamasına, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve eğitim kadrosu katıldı. Manavgat halkına ücretsiz olarak hizmet veren Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi, 1 yıl içerisinde, Anne Baba Akademisi, İş ve İletişim, İlkokula Hazırlık, Kadına Şiddeti Önleme, Çocuklarla İletişim ve Anne Baba Tutumları, Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı, Madde Bağımlılığı, Liseye Kayıt Sistemi Bilgilendirilmesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kadın Hakları Paneli gibi konularda eğitim seminerleri düzenleyerek Manavgat halkını bilgilendirdi. Düzenlenen eğitim seminerlerinden 1000 kişi faydalandı.

MNVG4930

ÜCRETSİZ HİZMET

Ücretsiz rehberlik danışmanlığı hizmeti veren Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde, çocuk ergen danışmanlığı, psikolojik destek danışmanlığı ve aile danışmanlığı da faaliyet gösterdi. 1342 seansın sonucunda 373 kişi danışmanlık ve rehberlik hizmeti aldı. Denetimli serberstlik hükümlüleri içinde hizmet veren aile merkezinde, İş ve İletişim, İdeal Aile ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri konulu seminer programları da düzenleniyor.

MNVG4925

SÖZEN: HALKIN EVİ OLDU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kent olmanın gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade ederek Aile ve Sosyal Hizmet Birimi’nin tüm vatandaşların sosyal ve hukuksal anlamda destek alabileceği bir çatıya dönüştüğünü ifade etti. Başkan Sözen, “ Aile ve Sosyal Hizmet Birimi’mizin 1’inci yılı Manavgat halkımızla birlikte çok daha anlamlı hale geldi. Hizmete başladığı günden itibaren vatandaşlarımızın özel destek ve hizmet aldığı birimimiz, ailelerimizin bir yuvası haline geldi. Uzman eğitim kadromuz ailelerimize ve vatandaşlarımıza destek ve hizmet vermeye devam edecektir. Manavgat Belediyesi, kentte yaşayan bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

MNVG4934

MNVG4941