Manavgat`lı Kadınlar Başkan Sözen`le Coştu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği pikniğe katılan binlerce kadın, gönüllerince eğlenerek stres attı.

Manavgatlı hanımlar,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in düzenlediği piknik etkinliğinde coştu.Boğaz Otel Mevki`nde saat 12.00`den itibaren başlayan pikniğe binlerce kadın akın etti.Yemeklerin yenildiği,çiçeklerin dağıtıldığı piknikte önce Arzu Şat sahne aldı.Ardından sahneye çıkan O Ses Türkiye yarışmasında ünlenen Manavgatlı sanatçı Hasan Kurt,en güzel şarkılarını Manavgatlı hanımlar için seslendirdi.

Bol bol eğlendiler

Hasan Kurt`un söylediği şarkılarla coşan kadınlar gönüllerince eğlenerek stres attı.Sanatçı Hasan Kurt`la bol bol göbek atıp dans eden hanımlar, böylesine güzel bir etkinliği düzenlediği için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.Etkinliğe Başkan Sözen de eşi Hatice Sözen ile birlikte katıldı. Başkan Sözen,tüm kadınların masasını tek tek ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladı,sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Destek veren kadınlara teşekkür

Başkan Şükrü Sözen,kadınlara hitaben de günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma yaptı.Sözen,hayatın her alanında yer alan kadınları her zaman önemsediklerini söyledi.Manavgat`ta 2009`da göreve gelmesinde kadınların büyük emeği ve rolü olduğunu,yine aynı süreçte kadınların desteğiyle yola çıktıklarını söyledi.Başkan Sözen, kendisine her anlamda destek veren kadınlara teşekkür ederek,iyi ki varsınız,iyi ki hayatımızdasınız dedi.

Manavgat`ı kadınlarımızla güzelleştireceğiz

Başkan Sözen,kadın elinin değdiği her yerin güzel olacağından yola çıkarak, her zaman kadınlarla omuz omuza çalışmaya özen gösterdiğini söyledi. Sözen,belediye meclis listesinde 11 kadın adaya yer vererek kadınlara ne kadar değer verdiklerini ispatladıklarını söyledi.Sözen, ``Kadınlarımızla Manavgat`ı güzelleştireceğimize inanıyoruz.Onların fikirleri,katkıları son derece önemli. Bu nedenle kadınlarımıza önemli yer verdik. Bu fikrimiz hiç değişmeyecek. Belediye olarak her zaman kadınlarımızı ön planda tutacağız``dedi.