7. ULUSLARARASI MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

7.ULUSLARARASI MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

7. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali, denizle ırmağın birleştiği, çam ağaçları arasında yer alan Titreyengöl-Boğaz Mevki’nde başladı. 64 dönüm alan üzerinde kurulu çamlık alana, yurt içinden ve yurt dışından binlerce motosiklet tutkunu akın etmeye başladı.

Festivalin ilk gününde kayıt ve akreditasyon işlemleri yapılırken, motosiklet tutkunları da kamp alanındaki çadırlarına yerleşti. Festivalin ilk gününde Türkiye’nin 81 ilinden ve yurt dışından gelen 120 motosiklet kulübünden 1000’i aşkın motosikletle birlikte 4 bine yakın motosiklet tutkunu giriş ve kayıt yaptırdı.

DJI_0001

Bu yıl 7. Uluslararası Motosiklet Festivaline yurt dışından gelen motosiklet kulüpleri de oldukça fazla ilgi gösterdi. Almanya, İsveç, Avusturya, Finlandiya ve Hollanda gibi ülkelerden gelen motosiklet tutkunları, Manavgat’ın eşsiz güzellikteki Boğaz Mevki’nde eğlenceli etkinliklere katılmak için yerleşti. Kurulan çadırlar, motosiklet standları, yeme içme mekanları, motosiklet ve aksesuarlarının satış standları ve müzik yayınları ile Boğaz Mevki’nde tam bir festival havası yaşanmaya başladı. Türkiye’nin en çok rağbet gören motosiklet festivali haline gelen etkinlik, yurt içinde ve yurt dışında da adından söz ettirmeye şimdiden başladı.

DJI_0019

DJI_0034

Kendisi de bir motosiklet tutkunu olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm misafirlere “Hoşgeldiniz” ziyaretleri yaptı. Festivalin eksiksiz ve mükemmel bir şekilde geçmesi için çalışan Başkan Şükrü Sözen, gün boyunca ziyaretçilere hoş geldiniz turları yaparak misafirperverliğini gösterdi. Başkan Sözen, festival sonuna kadar yurt içi ve yurt dışında gelen katılımcı sayısının 5 bine ulaşabileceğini söyledi. Festival boyunca gün içinde yer alacak yarışmalar, turnuvalar, geziler, eğlenceli aktiviteler, motosiklet güvenliği bilgilendirmelerinin yanı sıra, akşamları da ünlü sanatçılar sahne alacak. Festival kapsamında bugün (29 Haziran Perşembe) günü Saat 20.00’den itibaren Lebowski ile ünlü pop grubu Kolpa, sahne alarak motosiklet tutkunlarına muhteşem konserler verecek. Festivalin ikinci günü olan 30 Haziran da ünlü motor şovmeni Brian Capper, nefes kesen bir gösteri yapacak. Aynı akşam popüler sanatçı Koray Avcı sahne alacak. 1 Temmuz’da ise geleneksel motosiklet korteji gerçekleştirilecek. Ardından gece ise Sibel Tüzün sahne alarak konser verecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm motor tutkunlarını ve Manavgat halkını festivale davet etti.

MNVG4647

MNVG4700