30 AĞUSTOS MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANACAK

30 AĞUSTOS MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü, Manavgat Belediyesi’nin organize edeceği Fener Alaylı Yürüyüş ve Kurtalan Ekpres Konseri ile coşkulu bir şekilde kutlanacak.

Saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak olan Manavgat halkına, Türk bayrakları ve meşaleler dağıtılacak. Düzenlenecek olan Fener alayı, Yapay şelale, İbrahim Sözen Caddesi boyunca devam ederek, Atatürk Kültür Merkezi’nde sona erecek. Coşkulu havai fişek gösterisinin ardından Anadolu Rock Grubu Kurtalan Ekpsres, sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını Manavgat halkı için seslendirecek. 35 yıldan bu yana sahne alan efsane grubun, Barış Manço, Cem Karaca ve Neşet Ertaş’ın unutulmaz eserlerinden oluşan şarkı ve türkülerini seslendirmesi bekleniyor.

7K4A1856

SÖZEN; 30 AĞUSTOS BAĞIMSIZLIKTIR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milleti için bağımsızlık ve özgürlük destanı olduğunu ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, “ 97. Yıldönümünü coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir mücadele sonucunda bizlere bıraktığı en kutsal emanetler arasındadır. Bu zafer, Türk milletinin sembolüdür. Bizler de bu bağlamda, bağımsızlık, birlik ve kardeşlik dolu bu zaferi, Manavgat halkımızla bu destana yakışır şekilde coşkuyla kutlayacağız. Manavgat ailemizi el ele, tek yürek olarak, 30 Ağustos Cuma günü, Cumhuriyet Meydanı’mızdan başlatacağımız fener alayı yürüyüşü ve coşku dolu Kurtalan Ekpresi konserine davet ediyorum” dedi.

7K4A1912

MNVG1846