Haber Arşivi 2 Sayfa 3

GENÇLİK MECLİSİ 8 MART’TA KADINLARI UNUTMADI

Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart - 8 Kadın" sloganıyla Manavgat Öncü Kadınlar Zirvesi düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte Manavgat’ta yaşayan, yaptıklarıyla öncü ve ilham kaynağı olan 8 kadın, başarıya giden yolda deneyimlerini, sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamın kadının katkısı konusundaki düşüncelerini aktardı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN EMEK MAHALLESİ’NE MODERN PARK

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında Emek Mahallesi 3081 numaralı sokakta modern park yapımı çalışmasına başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı doğrultusunda çalışma yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların gönüllerince oynayabileceği parkı kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacak.

BAŞKAN SÖZEN’DEN DEPREMZEDE KADINLARA 8 MART KUTLAMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde 6 Şubat depreminde büyük acılar yaşayan, aileleriyle birlikte memleketlerinden ayrılmak zorunda kalan depremzede kadınları unutmadı. Başkan Sözen, otellerde konaklayan kadınları ziyaret ederek hem “Geçmiş Olsun” dileğinde bulundu hem de çeşitli hediyeler vererek onların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Şükrü Sözen, 8 Mart’ta sabah saatlerinde Kumköy’de faaliyet gösteren 5 yıldızlı bir otelde konaklayan kadın ve çocuklarla bir araya geldi.

ATATÜRK’ÜN ANTALYA’YA GELİŞİ SÖYLEŞİYLE ANILDI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya ilk ziyareti olan 6 Mart 1930 yılının 93. yıldönümü, Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen söyleşi ve belgesel gösterimi ile anıldı. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, Manavgat Gençlik Meclisi üyeleri, Manavgatlı araştırmacı yazar Mahmut Öz, yerel yazarlar ve vatandaşlar katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE YOLUNA MODERN SULAMA SİSTEMİ

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Manavgat - Alanya D-400 karayolu üzerinde bulunan kavşak ve refüjlere modern sulama sistemi çalışması başlattı. Geçtiğimiz ay Kızılağaç turizm yolunda 4 km’lik refüjde de 25 bin metre toprakaltı damlama sistemi çalışması gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şimdi de Manavgat-Alanya D-400 Karayolu üzerinde bulunan 4 adet kavşakta yeraltı damlama sistemini yenileyerek, peyzaj düzenlemesi çalışmalarına başladı.

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YILSONU SERGİSİ

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi’nde el sanatları kursu gören 1000 kadın kursiyer, Atatürk Kültür Merkezi’nde yıl sonu sergisi düzenledi. 11-15 Mayıs Tarihleri arasında gezilebilecek serginin açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.