Manavgat Belediyesi 126 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

Manavgat Belediyesi bu yıl 126 çocuğu sünnet ettirecek.

12 Eylül`de yapılacak olan sünnet düğünü öncesinde çocuklar çeşitli hastanelerde sünnet olmaya başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Devlet Hastanesi, Özel Akdeniz Hastanesi ve Hisar Tıp Merkezi`nde sünnet olan çocukları ziyaret etti.Sünnet çocuklarıyla sohbet edip şakalaşan Başkan Sözen,ailelere de geçmiş olsun dileklerini iletti.Başkan Sözen,sünnet öncesinde ağlayan çocukları da teselli etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl 12 Eylül`de yapılacak olan sünnet düğününün de çok güzel ve eğlenceli geçmesi için her türlü imkanı seferber edeceklerini söyledi.Organizasyon kapsamında sünnet çocukları A`dan Z`ye giydirilecek,hediyeler dağıtılacak. Düğün gününde ise sürpriz bir sanatçı sahne alırken,gün içinde çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler düzenlenecek.Sünnet düğünü akşamında düzenlenecek konser ve eğlence organizasyonu için hazırlıkların sürdüğü belirtildi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,tüm Manavgat halkını 12 Eylül`de yapılacak Toplu Sünnet Şöleni`ne davet ederek ailelerin mutlu gününü paylaşma çağrısında bulundu.

Sözen,``Geleneksel hale getirdiğimiz Toplu Sünnet Şölenimiz bu yıl da çok ses getirecek.Ailelerimize katkıda bulunmak amacıyla yaptığımız organizasyonumuzda hiçbir şey eksik olmayacak. Çocuklarımızın en hijyenik ortamlarda sünnet olmasını sağlayarak katkıda bulunan hastanelerimiz ve hekimlerimize teşekkür ediyoruz.Tüm Manavgat halkımızı 12 Eylül`deki Toplu Sünnet Şölenimize bekliyoruz``dedi.