MES¦-RE ALANI YAZA HAZIRLANIYOR (1)

SORGUN MESİRE ALANI YAZA HAZIRLANIYOR

Manavgat Belediyesi yaz aylarında vatandaşların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda pikniklerini gönül rahatlığı ile yapabilmeleri amacıyla Sorgun’daki Mesire Alanı’nda bir dizi yenileme çalışması başlattı.

Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yenileme çalışmaları kapsamında günübirlik piknik alanı içinde kalan orman kısmı temizlendi. Vatandaşların daha hijyenik ortamda pişirme ünitelerinden yararlanmaları amacıyla tüm mangallar yenilendi. Masalar ve oturma yerlerinde meydana gelen hasarlar onarılırken, boyaları da yeniden yapıldı. Çalışmalar kapsamında mesire alanındaki elektrik tesisatları ve çatılar da yenilendi.

MES¦-RE ALANI YAZA HAZIRLANIYOR (6)

Belediye ekipleri, Sorgun Çamlığı’nda bulunan ağaçları da zararlı böceklerden kurtarmak amacıyla Orman Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yaptı. Böylece bölgedeki ağaçlar da korunmuş oldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mesire alanındaki yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ve halkın kullanımına açılacağını söyledi.

MES¦-RE ALANI YAZA HAZIRLANIYOR (4)

MES¦-RE ALANI YAZA HAZIRLANIYOR (7)