Güncel Haberler

MANAVGATLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Manavgat Belediyesi, vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, toplumsal huzura katkı sağlamak, manevi değerleri yaşatmak maksadıyla her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan çadırlarını kurdu.

METİN CAZ’IN HATIRASI SİDE’DE YAŞATILACAK

Manavgat Belediyesi tarafından merhum Arkeolog Metin Caz anısına Side’de yaptırılan park hizmete açıldı.

MANAVGAT YENİ KÖPRÜSÜNE KAVUŞTU

Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü halkın yoğun ilgisiyle açıldı.Manavgat Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan, Örnek ile Eski Hisar mahallelerini birbirine bağlayan Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü muhteşem bir PİNHANİ konseriyle halkla buluştu.

SORGUN SAHİL PARK TESİSLERİ HALKLA BULUŞTU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in vizyon projelerinden birisi olan günübirlik Sorgun Sahil Park Tesisleri, düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜNDE HALAYLI KUTLAMA

Manavgat Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü 41 kadınla halay oynayarak kutladı.

ÇOCUK VE GENÇLİK KORUSU’NDAN UNUTULMAZ BAHAR KONSERİ

Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi. Konsere, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

MANAVGAT’IN DEV YATIRIMLARI HALKLA BULUŞUYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in vizyon projelerinden olan Günübirlik Sorgun Sahil Park Tesisleri ve 4.Araç Köprüsü, düzenlenecek olan törenlerle hizmete açılacak

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KADROLU İŞÇİLERE DEV ZAM

Manavgat Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında imzalanan ve 101 kadrolu işçiyi ilgilendiren “3 yıllık Toplu Sözleşme” belediye binası önünde davullu zurnalı kutlamayla hayata geçirildi. İmzalanan sözleşmeyle birlikte kadrolu işçilerin maaşlarına %140 zam yapıldı.