nehirdendenize (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ NEHİRDEN DENİZE SEFERLERİNİ BAŞLATIYOR

Manavgat Belediyesi, “NEHİRDEN DENİZE” projesiyle, tarihinde ilk kez, ücretsiz olarak Manavgat halkını denizle, ırmak kıyısındaki otellerde konaklayan turistleri de kentle buluşturuyor. Manavgat Belediyesi, “Nehirden Denize” ücretsiz bot seferlerinin deneme sürüşünü 3 Eylül 2015 Perşembe günü sabah saat 09.00’da başlatacak. Tarihi köprü altında Belediye Durağı olarak belirlenen (Çetin Kitabevi önü) iskeleden kalkacak olan “Nehirden Denize” botu, Manavgat halkını ve turistleri ücretsiz olarak Boğaz Mevki’ne taşıyacak.

nehirdendenize (1)

Projenin hayata geçirilmesi için Manavgat Belediyesi, Bot Tur Kooperatifi ve ırmak kıyısında yer alan oteller arasında hizmet protokolü imzalanmıştı. Manavgat halkını denizle, turistleri de kentle buluşturacak bu önemli proje, hem kent ekonomisi ve turizmde canlılık yaratacak, hem de vatandaşları memnun edecek. 8.5 km’lik nehir güzergahında vardiyalı olarak iki adet bot tekne, yolcu transferini sağlayacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını ücretsiz seferlerinden yararlanmaya davet etti.