IRMAK KIYISI Y+£R+£Y+£+Ş PROGRAMI copy

MANAVGAT BELEDİYESİ SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ 3 MART’TA

Manavgat Belediyesi’nin, toplum sağlığı için yürüyüş yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlediği “Irmak Kıyısında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” etkinliğinin 2’incisi 3 Mart 2016 Perşembe günü akşam saat 19.30’da yapılacak.

Yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanında buluşacak. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılacak. Geçtiğimiz etkinlikte Başkan Sözen’in, güzergah boyunca vatandaşlarla esprili sohbetler yaparak yürüyüşü eğlenceli hale getirmesi, vatandaşlarca hoş karşılanmıştı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, geleneksel hale getirecekleri ırmak kıyısı sağlıklı yaşam yürüyüşüne tüm Manavgat halkını ve sporseverleri davet etti.

DNZ_0387