Güncel Haberler Sayfa 8

CUMHURİYET’İN 100. YILINDA SATRANÇ TURNUVASI

Manavgat Belediyesi ve Antalya Satranç İl Temsilciliği işbirliğiyle Cumhuriyet’in 100. Yılına ithafen düzenlenen satranç turnuvası 21-22 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Satranç turnuvasına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve aileler katıldı.

TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU’NDA SONA GELİNDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2 Ekim de başlayan ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen “100. Yılda Cumhuriyet” temalı 4.Uluslarası Taş Heykel Sempozyumu’nda heykel çalışması yapan sanatçıları ziyaret etti.

MANAVGAT’IN SULTANLARI DEPLASMANDA GALİP

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 8. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor’un Kadın Voleybol takımı, ligin ilk maçında Yes Print Açı Koleji’ni 3-0’lık setlerle yenerek mağlup etti.

BAŞKAN SÖZEN MUHTARLARLA ŞELALE’DE BİR ARAYA GELDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 106 mahalle muhtarıyla Manavgat Şelalesi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

SULU BOYA VE SERAMİK TORNA ATÖLYESİ FESTİVALİ

Manavgat Belediyesi, sanatın farklı yönlerini kent halkıyla buluşturmak amacıyla Side’de Sulu Boya ve Seramik Atölye Festivali düzenledi. Festivalin açılışına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ANTİK SİDE’DE GASTRO CAZ FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Manavgat Belediyesi, Antik Side’de farklı kültürleri bir araya getirmek, Side’nin köklü tarihini lezzet ve müzikle beraber sentezlemek amacıyla 13-15-15 Ekim tarihleri arasında ünlü şefler ve ünlü caz sanatçıların da katılımıyla “GASTRO CAZ” festivalini düzenledi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ANTİK SİDE’DE MUHTEŞEM GASTRO CAZ FESTİVALİ

Manavgat Belediyesi, Antik Side’de farklı kültürleri bir araya getirmek, Side’nin tarihini lezzet ve müzikle beraber sentezlemek amacıyla 13-14-15 Ekim tarihleri arasında ünlü şefler ve ünlü caz sanatçıların da katılımıyla “GASTRO CAZ” festivali düzenleyecek.

MANAVGAT’TA 4. TAŞIT KÖPRÜSÜ’NÜN ANA GÖVDESİ BİRLEŞTİRİLDİ

Avrupa’nın en büyük vinciyle taşındı

Manavgat Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolay hale getirebilmek amacıyla yapımına devam edilen ve Örnek ile Eski Hisar Mahallelerini birbirine bağlayan Manavgat’ın 4’ncü taşıt köprüsünde sona gelindi.