Güncel Haberler Sayfa 5

MANAVGAT BELEDİYESİ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Manavgat Belediyesi, halktan gelen istekler doğrultusunda 106 mahalle genelinde sürdürdüğü yol bakım ve sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MANAVGAT’IN SULTANLARI DEPLASMANDA GALİP

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde kazanmaya devam ediyor. Manavgat’ın Sultanları, Kırkgöz Döşemealtıspor’a karşı galip gelerek 11’inci maçında 9’uncu galibiyetini aldı.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2024 YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşerilerim,

Türkiye’miz iyi-kötü anıları, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktı. Milletimiz ve Manavgat’ımız için çok daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2024 yılını, siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.

MANAVGAT YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

Manavgat Belediyesi, 2024 yılına girmeye sayılı günler kala en işlek cadde ve sokaklarını tasarruflu LED ampullerden oluşan yılbaşı süslemeleriyle donattı.

KOCA ÇINARLAR TÜRKÜLERLE EĞLENDİ

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 2024 yılına girmeye sayılı günler kala Manavgat Belediyesi Huzurevi’ndeki büyükleri ziyaret ederek mini konser düzenledi. Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Şef i Onur Gök ve ekip arkadaşları Manavgat Belediyesi Huzurevi büyüklerine yeni yıl öncesinde yalnız bırakmadı.

MANAVGAT’IN SULTANLARI ZİRVENİN SAHİBİ

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde kazanmaya devam ediyor. Manavgat’ın Sultanları, Denizli Büyükşehir Belediyespor’a karşı galip gelerek 9’uncu maçında 8’inci galibiyetini aldı.

ALKIŞLAR “SONSUZ KADIN SONSUZ CUMHURİYET’E”

Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu “Sonsuz Kadın Sonsuz Cumhuriyet” adlı oyununun dünya prömiyerini sahneledi.

MANAVGAT’TA GEZİCİ ÇANAKKALE MÜZESİNE YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.