Güncel Haberler Sayfa 3

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜ JESTİ

Manavgat Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vatandaşlara çay-simit ikramında bulundu.

MANAVGAT BELEDİYESİ THM KOROSUNDAN “ARABESK” KONSERİ

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Topluluğu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde “Arabesk” konseri verdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ŞANTİYESİ’Nİ LARA KONSERİYLE AÇTI

Manavgat Belediyesi, Ulualan Kum Mevki’nde yaptığı ve kente uzun yıllar boyunca hizmet edecek olan Yeni Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi’nin açılışını Lara konseriyle gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ TSM KOROSU'NDAN ‘KARIŞIK KASET' KONSERİ

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, kültür ve sanat buluşmaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde “Karışık Kaset” konseri verdi. Şef Özgür Bekiz eşliğinde sahneye çıkan 35 korist, dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

BAŞKAN SÖZEN’İN VİZYON PROJESİ MANAVGAT’A YENİ GÜNÜBİRLİK YAŞAM ALANI

Manavgat Belediye Başkan’ı Şükrü Sözen’in vizyon projelerinden birisi olan Çamiçi Bölgesindeki Sorgun Sahil Park Tesislerinde sona gelindi. Manavgat halkının günübirlik olarak yararlanabileceği tesislerde kır düğün alanı, spor alanları, restoranlar ve gezinti alanları yer alacak

MANAVGAT BELEDİYESİ DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI

Manavgat Belediyesi, 6 Şubat depreminin 1. yıl dönümünde deprem şehitleri ve Miraç Kandili nedeniyle Cumhuriyet Meydanı altında düzenlediği etkinlikle Mevlidi-i Şerif okutup, lokma ikramında bulundu

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN 7 GOLLÜ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Keçiborlu Belediyespor’u 7-0 skorla mağlup etti.

MANAVGAT’IN SULTANLARI ZİRVENİN SAHİBİ

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde kendi sahasında ağırladığı Dekorayos Antalyaspor’u 3-0 skorla mağlup etti. Manavgat’ın Sultanları, bu galibiyetle birlikte lig etabını lider tamamladı.