Zeynep Dizdar ve Edip Akbayram Konserleri Yapıldı

17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali kapsamında, pop sanatçısı Zeynep Dizdar ve özgün müzik sanatçısı Edip Akbayram, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali kapsamında pop sanatçısı Zeynep Dizdar ve özgün müzik sanatçısı Edip Akbayram, Manavgat Stadyumu`nda sahne aldı. Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve çok sayıda Manavgatlı müzik sever konserde hazır bulundu.

Gecede ilk olarak sahneye Zeynep Dizdar çıktı. Tek parça kırmızı rengin hakim olduğu elbise ile sahneye çıkan Dizdar, eski ve yeni parçalarını seslendirdi. Konser sonrasında Akaydın, Sözen ve Kök Dizdar`a plaket ve çiçek takdim etti.

Dizdar`dan sonra sahneye sevilen sesi ile özgün müzik sanatçısı Edip Akbayram çıktı. Namusluların da namussuzlar kadar cesaretli olduğu bir Türkiye özlemi istediğini belirten Akbayram, bir süre cezaevinde kalan Manavgat Belediye Başkanı Sözen`e dönerek, "İki seneden sonra Manavgat`ta beraberiz. Buradan Sayın Belediye Başkanına özgürlüğüne kavuştuğu için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Özgürlük ve tutsaklığın nasıl olduğunu gördünüz dimi başkanım. Biz özgür bir Türkiye istiyoruz" dedi.

Eski ve yeni parçalarını seslendiren Akbayram, bir süre sevilen şarkılarını stadyumda bulun hayranlarıyla birlikte söyledi.Belediye başkanı Sözen, konser sonunda Akbayram`a plaket ve çiçek verdi.