El Yapımı Patlayıcı Maddeler

Antalya Valiliği İl Emliyet Müdürlüğü'nün yazısına istinaden 15.10.2016 tarih ve 29858 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak Yürürlüğe giren LPG mutfak tüplerinin piyasada takip edilmesine ilişkin tebliğ kapsamında mutfak tüplerini elinde bulunduran işyerlerinin 16.04.2018 tarihine kadar KAREKOD uygulamasına geçmesi, aynı zamanda elinde kare kodu bulunmadan tüp bulunduran şahısların ise belirtilen tarihe kadar ellerindeki tüpleri ile değiştirmeleri,Aksine hareket edenler hakkında gerekli cezai müeyyide uygulanacaktır.

"Yukarıda belirtilen Kanun,Yönetmelik,Tebliğ,Standart,Tüzük ve Genelge hükümlerine istinaden hazırlanan bu tedbirlere uymayanlar hakkında adli ve idari işlemlerin yapılması,bu tedbirlerin yerel basın ve yayın organları vasıtasıyla halkımıza ilanen duyurulur.