Manavgat Belediyesi

Hizmetler E-Belediye Kurumsal Mevzuat Projeler İhaleler Telefonlar

CHP Manavgat İlçe Kadın Kolları yönetimi Başkan Sözen`i makamında ziyaret ederek, siyasetteki öncelikli hedeflerinin ``Önce insan ve halka inmek`` olduğunu dile getirdi

2012.11.09 19:30

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat ilçe örgütünde değişen yeni yönetimle birlikte geçtiğimiz aylar içinde yeniden yapılanmaya giden CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi, yaptıkları birlik, beraberlik, yardımlaşma çalışmaları ile kentteki sosyal barış ve dayanışma ruhuna da büyük katkı yapıyor. Dilşat Taş yönetimindeki CHP`li kadınlar, diğer partilere yaptıkları nezaket ziyaretleriyle, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara ulaşma çabalarıyla, parti içindeki birleştirici unsurlarıyla başarılı çalışmalara imza atıyor. CHP`li kadınlar, bu amaçla kent protokol ziyaretlerini de tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu`yu ziyaret eden partili kadınlar, dün de Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen,partili kadınları kapıda büyük bir nezaketle karşıladı. Partili kadınlar, Başkan Sözen için özel olarak yaptırdıkları, üzerinde Atatürk resmi ve anlamlı bir yazı bulunan fincan takımını hediye etti.

Kadınlar Siyasette ``ÖNCE İNSAN`` Diyor
Ziyarette konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, Manavgat`ta birlik, beraberlik, sosyal barış ve dayanışma ruhunu geliştirmek adına ziyaretler yaptıklarını dile getirdi. CHP`li kadınlar olarak çalışmalarının özünde, insan ve halka inmek, tabanın içerisinde yer almak olduğunu belirten Taş,``Partimizin Antalya İl Kadın Kolları ile ortak başarılı çalışmalar yürütüyoruz. CHP siyasetinde kadının yerini çok farklı yerlere getirmeye yönelik çabalarımız var. Partimize emek veren tüm kadınlar kimseyi ayırmadan halka iniyor, halk için çalışmalar yapıyoruz. Siyasetimiz de daha çok insan odaklı hizmet yer alıyor. Manavgatımızda da bu anlamda işler yapıyoruz. Yardıma ihtiyacı olanlara ulaşıyoruz, birlik ve beraberlik ruhunu canlandırmak için emekler harcıyoruz. Çalışmalarımıza verdiğiniz desteklerden dolayı size de sonsuz teşekkür ediyoruz`` dedi.

Belediyemizin Kapıları Bütün Kadınlara Açıktır
Kadınları büyük bir duyarlılıkla dinleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kadınların çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Siyasetteki gerçek hedefin de insanın yaşadığı bölgesine, kentine hizmet etmek olduğunu anlatan Başkan Sözen, kadınların bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi. Başkan Sözen, ``Siyasetteki gerçek hedef de zaten insanın yaşadığı bölgesine hizmet etmesidir. Bizler de bunu yapıyoruz. Şükrü Sözen ismi sadece yapılacak olan hizmetlerdeki bir hizmet aracıdır. Bizler de sizin düşüncelerinizde siyasi yola çıktık. Benim bu yoldaki en büyük destekçilerim de her zaman kadınlar olmuştur. Kadınların yaratıcılığı, aktifliği, düşünce tarzını yok saymak asla ve asla düşünülemez. Halktan yana, insan odaklı çalışmalarınızı takip ediyor ve çok beğeniyoruz. Amaç, halka hizmetse Belediye Başkanı olarak çalışmalarınızda her türlü desteğe vermeye hazırım. Partiler de hizmetlere aracı oluşumlar olduğuna göre sadece sizler değil, belediyemizin kapıları hangi partiden olursa olsun tüm kadınlara açıktır. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum`` dedi.

Sayfa başı

E-Bilgi
Alo Bimer Havanı Koru

Yukarı Pazarcı Mah. Kordon Cad. Manavgat / ANTALYA