Manavgat Belediyesi

Hizmetler E-Belediye Kurumsal Mevzuat Projeler İhaleler Telefonlar

Manavgat Belediye Sarayı karşısındaki bir mağazada faaliyet gösterecek olan Manavgat Belediyesi Sosyal Market Evi,ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.Veren el ile alan el asla görüşmeyecek.Başkan Sözen önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Sosyal Market`e duyarlı tüm Manavgat halkını katkı yapmaya davet etti.

2012.01.23 09:21

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir yandan Gençlik Merkezi,Kültür Merkezi,Stadyum,Kent Meydanı,Irmak Kıyısı gibi büyük projelerin hayata geçirilmesi çalışmalarını yürütürken Sosyal Belediyecilik girişimlerini de ihmal etmiyor.Kent Konseyi`ni hayata geçirmek için harıl harıl çalışan Başkan Sözen,bu süreç zarfında paylaşımcı,katılımcı sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerinden olan SOSYAL MARKET`i kurma girişimlerini de tamamladı.

Belediye Sarayı Karşısında

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`nün girişimleriyle Manavgat Belediye Sarayı karşısında bir dükkan yeri,Manavgat Belediyesi SOSYAL MARKET adı altında kiralandı. Mağaza olarak dizayn edilecek SOSYAL MARKET`te, vatandaşlardan gelecek olan giyilmemiş,az giyilmiş,kullanılabilir giysi ve ev eşyaları toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlanıyor.

3 Haneli Direk Numara

Önümüzdeki günlerde PTT`den 3 haneli tek bir numaranın belediyeye tahsis edilerek SOSYAL MARKET telefon numarası olarak kullanılacağı belirtildi.Vatandaşların 3 haneli numarayı aramasıyla belediye ekiplerinin ev ve işyerlerine giderek verilecek olan malzemeleri alacağı ve mağazada temizliği ve ütüsünün yapılarak sergiye çıkarılacağı açıklandı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü vatandaşlardan ve özellikle esnaflardan Sosyal Market`e destek vermelerini istedi.

Sözen: ``Destek bekliyoruz``

Başkan Sözen,``Manavgat`ın sosyal barış ve yardımlaşmanın en güzelinin yaşandığı kentlerden biri olduğunu üstüne basa basa söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. Kent halkımızın paylaşma ve yardımlaşma duygularının çok kuvvetli olduğunu biliyoruz. Biz de bu görüş ve yaklaşımlardan yola çıkarak SOSYAL MARKET`imizi açmaya karar verdik. Giymediğinizi giydirelim, kullanmadığınızı kullandıralım sloganıyla açtığımız Sosyal Market Evi`nin Manavgat halkımızın katkılarıyla gelişip büyüyeceğine inanıyorum. Yapılan tüm yardımların hepsi kayıt altına alınacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Tüm Manavgat halkını desteğe davet ediyorum`` dedi.

Sayfa başı

E-Bilgi
Alo Bimer Havanı Koru

Yukarı Pazarcı Mah. Kordon Cad. Manavgat / ANTALYA