Manavgat Belediyesi

Hizmetler E-Belediye Kurumsal Mevzuat Projeler İhaleler Telefonlar

47.Cumhurbaşkanlğı Türkiye Bisiklet Turu Tekirova-Manavgat Etabı ile 30 Nisan Cumartesi Günü Manavgat`ta sonlanacak.1 Mayıs Pazar Günü ise Manavgat`ımızın İlçe Merkezinden Geçerek Sonlanacak.

2011.04.27 16:27

47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 24 Nisan-1Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Toplam mesafesi 1387 km olan ve Avrupa`dan Asya`ya ``Kıtalar Arası İlk Bisiklet Turu`` olarak kurgulanan 47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Dünya`da ilk kez Kıtaları birbirine bağlayacak.Her yıl farklı turistik bölgelerin güzergaha dahil edildiği dinamik yapısıyla 2011 yılında da yeniliklere imza atacak.

Turgutreis ve Pamukkale etaplarının ardından bu yıl rotasına dahil edilen Tekirova -Manavgat
Etabı ile Manavgat`ımızın tarihi ve doğal güzellikleri TRT`nin TV yayınlarında bisikletçilerin mücadelesine eşlik ederken,sporculara ve ekran başındaki izleyicilere farklı heyecan sunacak.

47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu`nda toplam 22 takım sekizer sporcusuyla mücadele edecek.6 profesyonel,14 Profesyonel Kıta Takımı ve Türkiye`den 2 Uluslararası Kıta Takımı 47.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu`na katılma hakkı kazandı.

7.ETAP : TEKİROVA MANAVGAT

E-Bilgi
Alo Bimer Havanı Koru

Yukarı Pazarcı Mah. Kordon Cad. Manavgat / ANTALYA